Ga naar de inhoud

𝗭𝗶𝗻𝘃𝗼𝗹𝗹𝗲𝗿 𝗱𝗮𝗻 𝗱𝗶𝘁, 𝘄𝗼𝗿𝗱𝘁 𝗵𝗲𝘁 𝗻𝗶𝗲𝘁…

Aldus Holger Bosma, engineer perceel 1 NuLelie tijdens de Dag van de Bouw in Nagele. Afgelopen zaterdag openden Aannemerscombinatie Heijmans , Van Voskuilen Groep en Pol Infratechniek B.V. samen met Liander de hekken van ons bouwdepot in Nagele. Het doel: Laten zien hoe wij met passie en vakmanschap de mooiste projecten realiseren.

Rondleidingen, technische uitleg en activiteiten voor de jongste bouwers maakten het een geslaagde dag. We genoten van de interesse en vele vragen van bezoekers, jong en oud. ‘Daar doen we het voor, ons mooie vak laten zien en hopen dat meer mensen ervoor kiezen’. Vooral de grote boormachine was in trek; Dat is een apparaat wat je niet vaak van dichtbij kan bekijken. Hoe werkt zo’n machine, hoe krijg je daarmee de kabels onder de grond? Alle vragen werden vakkundig beantwoord door de boormedewerkers van de aannemerscombinatie. Want, wie kan dat beter uitleggen dan de mensen die hier al meer dan 20 jaar elke dag mee bezig zijn?

Dank aan iedereen die er was, en nogmaals dank aan Koninklijke Bouwend Nederland voor het mogelijk maken van deze editie van de dag van de bouw!

De werkzaamheden in onder andere Nagele worden verricht vanuit het Liander Programma NuLelie. In dit programma wordt het gehele elektriciteitsnet versterkt in Friesland en de Noordoostpolder. Meer informatie? Bekijk https://www.liander.nl/regio/nulelie en https://www.liander.nl/regio’s/flevoland/emmeloord-nagele-ens of volg het project via de BouwApp.

Deel dit bericht via