Ga naar de inhoud

Gezocht: financial controller

Wij zijn een innovatief familiebedrijf dat al 96 jaar actief is in Noord- en Midden Nederland. Met onze infra technische oplossingen verbinden wij mensen met de wereld, verbinden wij infrastructuur met huiskamers en verbinden wij mensen onderling.

Voor onze financiële afdeling zoeken wij een financial controller

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor een correcte en volledige project- en financiële administratie van de (werk)maatschappijen die vallen onder POL Holding. Je verzorgt alle fiscale aspecten (BTW- , VPB- en loonaangiftes, enz) en de voorbereiding van de jaarstukken richting de externe accountant. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de financiële projectbeheersing, het ontwerpen en implementeren van interne controles en de IT-autorisaties van de gebruikers van het netwerk. Je bent hoofd van de afdeling en werkt waar nodig samen met personeelszaken en het bedrijfsbureau.

Dit ben jij

Je behaalde een financiële master (RA, FC of RC-opleiding is een pré). Daarnaast beschik je over ruime ervaring in projectorganisaties, bij voorkeur in de infratechniek of bouw. Je bent betrouwbaar, effectief en gericht op samenwerking. Daarom ben je ook secuur, analytisch en communicatief sterk. 

Dit is de deal

Jij hebt genoeg ervaring om vrij vlot onze financiële processen te beheersen en de gewenste output te leveren richting de directie en de organisatie. Wij bieden een salaris vanaf EUR 6.250,– bruto op fulltime basis en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw en Infratechniek. Bij veronderstelde geschiktheid bieden wij een dienstverband aan voor onbepaalde tijd.

 Voor aanvullende informatie kan je contact opnemen met Sjors Pol, tel 06-22928056.

Een reactie om je belangstelling voor deze functie kenbaar te maken ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk via tjallingsyperda@polinfratechniek.nl.

Deel dit bericht via