Ga naar de inhoud
Pol Infratechniek BV | Verbinders sinds 1926

Missie en visie

Missie

 

  • Pol Infratechniek BV wil in de zeven noordelijke provincies als co-maker of strategisch partner duurzame relaties aangaan op het gebied van aanleg en onderhoud van ondergrondse infra en openbare verlichting.
  • Pol Infratechniek BV wil met kennis van zaken, met geïntegreerde processen en met betrokken medewerkers haar opdrachtgevers ontzorgen.
  • Pol Infratechniek BV wil samenwerken op basis van wederzijds vertrouwen, waarbij duurzaamheid, veiligheid, kwalteit en een gezond rendement van essentieel belang zijn

Pol wil duurzame relaties aangaan met opdrachtgevers en werken aan ketenpartnership met als doel optimale procesefficiëncy en continuiteit voor alle betrokkenen.

Visie

 

  • Netwerkbeheerders, aannemers en co-makers in de ondergrondse infraketen zoeken meer en meer naar toekomstbestendige relaties en efficiënte samenwerkingsverbanden.
  • De opdrachtgevers van Pol Infratechniek BV veranderen steeds meer in dienstverlenende organisaties op het gebied van energie, telecom en openbare verlichting. Zij worden steeds meer asset-managers en beheerders van infrastructuren.
  • Pol Infratechniek BV wil samenwerking aangaan op basis van efficiëncy in de gehele keten en niet alleen op basis van eenheidsprijzen en uurtarieven.
  • Overlastreductie bij de eindgebruiker en kostenefficiency voor opdrachtgevers zijn de speerpunten voor de nabije toekomst. Dit betekent kiezen voor de juiste processen en heldere communicatie door intensieve samenwerking met opdrachtgevers en inzet van uitgekiende geïntegreerde processen met een optimale technische en logistieke uitvoering. Samenwerken krijgt vorm op basis van wederzijds vertrouwen en geaccepteerde kennis.
  • Pol Infratechniek BV voorziet op het werkgebied van kabels en leidingen en openbare verlichting een groeiende behoefte aan een totaalleverancier en betrouwbare (keten)partner voor zowel het aanleggen van kabels en leidingen, maar waar nodig ook voor boringen, straatwerk en het maken van verbindingen.

Kernwaarden

Al meer dan 90 jaar koestert Pol Infratechniek BV, als familiebedrijf, haar kernwaarden. Deze respectabele leeftijd kan een organisatie alleen bereiken als transparante en collegiaal ingestelde organisatie. Met haar oorsprong en huidige vestiging in Friesland is Pol een nuchtere organisatie die trots is op haar werk. Door vakmanschap en gedrevenheid is Pol een betrouwbare, klantgerichte partner.

Pol Infratechniek BV | Verbinders sinds 1926

Pol infratechniek BV

Siriusweg 2

8938 BB Leeuwarden

E-mail: info@polinfratechniek.nl

Telefoon: 058-2848600

KvK nummer: 01010888

Copyright © 2024 Pol Infratechniek BV.
Realisatie en beheer NP Media