Ga naar de inhoud
Pol Infratechniek BV | Verbinders sinds 1926

Data en telecom

Pol Infratechniek BV is zeer actief op de glasvezelmarkt. Ze legt nieuwe glasvezelnetwerken aan en onderhoudt bestaande. Mocht er onverhoopt een storing in een netwerk optreden dan is de eigen storingsdienst binnen de overeengekomen termijn terplaatse en gaat deze niet eerder weg dan de storing verholpen is.

Door de toenemende vraag naar digitale informatie worden in hoog tempo netwerken aangelegd. Voor diverse opdrachtgevers verzorgt Pol de uitrol van deze netwerken. Veelal wordt op basis van Turn Key opdrachten gewerkt. Dit houdt in dat de klant alleen aangeeft welke verbindingen zij gerealiseerd willen zien en dat de aannemer de volledige regie over het project voert totdat het geheel is opgeleverd. Onderdeel hiervan is onder andere de vergunningaanvraag, budgettering, planning materiaal leverantie, uitvoering en het plaatsen van de actieve apparatuur.

Pol Infratechniek BV | Verbinders sinds 1926

De afwerking

Nadat de infrastructuur is aangelegd wordt er veel aandacht besteed aan de afwerking. Vakkundig personeel herstelt de gegraven sleuf zodanig dat er nagenoeg geen verschil is met de voorheen bestaande situatie.

Pol streeft er naar de locatie minstens zo goed achter te laten als dat deze vooraf werd aangetroffen. De procedure wordt bewaakt door de uitgevoerde werkzaamheden tijdens de garantieperiode nogmaals te inspecteren  en eventuele onvolkomenheden te herstellen.

Pol infratechniek BV

Siriusweg 2

8938 BB Leeuwarden

E-mail: info@polinfratechniek.nl

Telefoon: 058-2848600

KvK nummer: 01010888

Copyright © 2024 Pol Infratechniek BV.
Realisatie en beheer NP Media