Ga naar de inhoud

JINC bliksemstage

JINC bliksemstage is een enorm leuk event waar we ons met alle plezier voor ingezet hebben om iets te laten zien van ons bedrijf en de energietransitie.

Projectmedewerker JINC Leeuwarden Brenda Melgert vertelt:

Het lijkt me best leuk om daar te werken en jullie hebben het super spontaan overgebracht.’ – leerling na een JINC Bliksemstage in de klas van Pathé Theatres B.V. Leeuwarden.

Het blijft belangrijk om kinderen te laten ontdekken wat hun talenten en interesses zijn. Want als je niet weet wat er te koop is, hoe kan je er dan voor kiezen? Omdat de kinderen nu niet naar de bedrijven kunnen, komt het bedrijfsleven naar de klas voor een JINC Bliksemstage.

Deze week hebben 130 leerlingen van CSG-Comenius Zamenhof geleerd, gelachen en samengewerkt met professionals van: Manpower Leeuwarden, Pathé Theatres B.V. Leeuwarden, IW Noord, Oost & Flevoland , CafedeRus, CafedeToeter, Pol Infratechniek B.V. en MindUp.

Echt, zo fantastisch dat jullie je zo enthousiast inzetten. Enorm bedankt: Berber Prins, Deanne Elzinga, Alma Verkade en Dennis, Piet Jongman, Eric Doornbos, Vanjuschka Rensen en Edwin Seepma, Sjors Pol, Atty Scheltema en Olaf Zwarts.

#kansengelijkheidvoorjongeren

#JINC

#beroepsoriëntatie

Deel dit bericht via